26 Απριλίου 2010

Rejuvance - Το μαγικό άγγιγμα που αναζωογονεί το πρόσωπο

Το πρόσωπο είναι το πρωταρχικό κέντρο της έκφρασης και της επικοινωνίας. Δεν υπάρχει σκέψη ή συναίσθημα που να μην επηρεάζει τους μύες, τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και το νευρικό σύστημα. Οι εκφράσεις του προσώπου αποτυπώνουν το πως νιώθουμε.

Μερικοί άνθρωποι έχουν μία συνήθη έκφραση, ενώ άλλοι έχουν δύο ή τρεις. Μία από τις πιο κοινές εκφράσεις είναι εκείνη του σταθερού χαμόγελου, προκειμένου να φανεί στους άλλους ότι όλα στη ζωή μας είναι υπέροχα ακόμη κι όταν δεν είναι έτσι. Ωστόσο μία σταθερή έκφραση στο πρόσωπο μπορεί να διατηρηθεί μόνο υπό συνθήκες έντασης ή συγκράτησης των μυών. Το άγχος, ο θυμός, ο επίπονος πόνος, η ανησυχία, ο φόβος και η στεναχώρια μπορούν ν' αφήσουν μόνιμα σημάδια στο πρόσωπο και να δημιουργήσουν γραμμές και ρυτίδες.

Αυτές οι εκφράσεις επιδρούν στην υγιή λειτουργία των μυών και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται κάτω από την εξωτερική στιβάδα του δέρματος. Ο συνδετικός ιστός αποτελείται από κολλαγόνο και ελαστικές ίνες καθώς και από ζελατινώδη μεσοκυττάρια ουσία που περιέχει θρεπτικά συστατικά. Η όψη του δέρματος καθορίζεται από τον συνδετικό ιστό.

Με την τεχνική της αναζωογόνησης το πρόσωπο απαλλάσσεται από την ένταση των μυών, του κρανίου, του λαιμού και των ώμων. Κατ' αυτόν τον τρόπο οι μύες λειτουργούν καλύτερα ανακτώντας τον τόνο τους. Επίσης, απελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός στα σημεία που «κολλάει» στους ιστούς και τα οστά. Έτσι βελτιώνεται η ροή της ζελατινώδους μεσοκυττάριας ουσίας ενυδατώνοντας την επιδερμίδα εσωτερικά. Συγχρόνως, δίνεται η δυνατότητα στο κολλαγόνο και στις ελαστικές ίνες να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους.

Η τεχνική του Rejuvance επενεργεί στο σύστημα των μεσημβρινών, καθώς όλα τα συστήματα είναι αλληλοεξαρτώμενα. Οι μεσημβρινοί (ή αλλιώς ενεργειακά κανάλια) βρίσκονται στον συνδετικό ιστό και διατρέχουν όλο το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι. Αγγίζοντας τα κανάλια που βρίσκονται στο πρόσωπο και στο κεφάλι δεν επηρεάζεται μόνο η ροή της ενέργειας τοπικά, αλλά επηρεάζεται συνολικά η ενέργεια σε όλο το σώμα.

Γενικά, η τεχνική Rejuvance, επενεργεί στους μύες, στους συνδετικούς ιστούς και στα ενεργειακά κανάλια.

Τα αποτελέσματα είναι η βελτίωση του χρώματος - φυσικού τόνου, της επιδερμίδας, μειώνονται οι ρυτίδες και ανακτάται η ελαστικότητα στο πρόσωπο. Οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται και το πρόσωπο αποκτά μια καθαρότητα και διαύγεια.

Το πρόσωπο δείχνει νεότερο, υγιέστερο, ξεκάθαρο και ξεκούραστο. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται, τα μάτια ακτινοβολούν και διευκολύνεται η αναπνοή.

Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, ο πόνος στη σιαγόνα και η δυσκαμψία στους ώμους εξαφανίζονται κατά τη διάρκεια μιας σειράς των έξι συνεδριών.

Η τεχνική Rejuvance είναι απολύτως φυσική, αφού χειρίζεται τη φυσιολογία του σώματος. Δεν χρησιμοποιούνται οροί, κρέμες ή ηλεκτρικό ρεύμα.

Είναι ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό «άγγιγμα» (τεχνική) που αναζωογονεί και φρεσκάρει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως, παρέχει μια ολική χαλάρωση στο σώμα, καθώς και την αίσθηση μιας έντονης ευφορίας, που συνδέεται με την καλή υγεία.

« Όσο καλύτερα αισθάνεται κανείς σωματικά, τόσο πιο εύκολο είναι να γίνει ευτυχισμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου